Deelname

Hieronder kun je je inschrijven voor de Nationale Sporttest 2020. Heb je eerder meegedaan, log dan in en meld je aan voor deelname. De registratiekosten bedragen €57,50, inclusief de onderscheiding. Sporters die in het voorafgaande kalenderjaar hebben deelgenomen, krijgen tot en met 31 januari een vroegboekkorting van €7,50 die begin februari wordt teruggestort.

Kijk voor je je inschrijft goed naar de proeven en eisen, de leeftijdsgroepen en de spelregels. De proeven worden op eigen initiatief en voor eigen rekening en risico afgelegd. Deelname staat open voor sporters van alle nationaliteiten. De proeven moeten echter in Nederland worden afgelegd en alle communicatie is in het Nederlands.

Verreweg de meeste deelnemers zijn militairen. Zij kunnen de proeven op een kazerne trainen en afleggen; bovendien zijn de meeste sportinstructeurs van Defensie als official bevoegd. Alle overige sporters kunnen de proeven afleggen bij officials van de landelijke sportbonden voor de geteste disciplines.

Veel plezier en succes bij je deelname aan de Nationale Sporttest, met als doel: de Nationale Sportmedaille NOC*NSF!

Inschrijven

2020 Activiteit
3 januari
vrijdag
2020 Nationale Sporttest
 

Nationale Sportmedaille NOC*NSF

Klik hier voor de Eregalerij sinds 1913

Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF

Klik hier voor de Eregalerij sinds 1916

Zoek

 

Contact

Postbus 1, 1390 AA Abcoude
ofni.[antispam].@sportonderscheidingen.nl

19.03.08 SSO logo in combinatie met NOCNSF 50%