Deelname

Het maximumaantal inschrijvingen is bereikt; je kunt je helaas niet meer inschrijven!

Hieronder kun je je inschrijven voor de Nationale Sporttest 2022. De inschrijving is open van 3 januari tot 1 december 2022 of zoveel eerder als het maximumaantal van 300 deelnemers is bereikt. Heb je eerder deelgenomen, dan vragen we je in te loggen om aan te melden voor deelname. Ben je je inloggegevens kwijt, neem dan contact op met de helpdesk.

De registratiekosten bedragen €69,50 inclusief de onderscheiding. Als je de Nationale Sportmedaille NOC*NSF al hebt behaald en de eisen in 2022 voor de tweede keer of vaker wilt behalen, dan ontvang je aan het einde van de maand van inschrijving €12,00 retour, waardoor de kosten voor deelname in dat geval €57,50 bedragen (klik hier).

Kijk voor je je inschrijft goed naar de proeven en eisen, de leefijdsgroepen en bovenal de spelregels (klik hier). Door je in te schrijven verklaar je daarmee akkoord te gaan. Houd ook de nieuwsberichten van dit kalenderjaar bij, waarin updates kunnen volgen (klik hier). Veel plezier en succes bij je deelname aan de Nationale Sporttest 2022!

Inschrijven

2022 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 

Nationale Sportmedaille NOC*NSF

Klik hier voor de Eregalerij sinds 1913

Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF

Klik hier voor de Eregalerij sinds 1916

Zoek

 

Contact

Postbus 1, 1390 AA Abcoude
ofni.[antispam].@sportonderscheidingen.nl

19.03.08 SSO logo in combinatie met NOCNSF 50%