vijfkamp-homepage-brons

Nieuwe miniaturen Nationale Sportmedaille NOC*NSF
maandag 27 juli 2020


Beste sporter,

Vanaf vandaag kunnen de nieuwe miniaturen van de Nationale Sportmedaille NOC*NSF worden besteld. Voor het eerst staat het logo van NOC*NSF met de vijf olympische ringen op de keerzijde.

Dat is nieuw, want oorspronkelijk stond daar het logo van het NOC (Nederlands Olympisch Comité) en sinds 1959 dat van de NSF (Nederlandse SportFederatie), die in 1993 fuseerden tot NOC*NSF.

De nieuwe miniaturen zijn geslagen door Koninklijke Begeer en leverbaar in brons, zilver en goud:

11-12-15-sso-medaille-voor-alzijdige-vaardigheid-noc-nsf-2006-heden

Klik hier voor de historische edities van de Nationale Sportmedaille NOC*NSF, van 1913 tot nu.

De eerste nieuwe miniatuur, in goud, werd aangeboden aan brigadegeneraal b.d. mr. Bram Zuidema, oud-voorzitter en ambassadeur van de Stichting Sportonderscheidingen, die de eisen in 1993 voor de 20e keer behaalde.

De nieuwe miniaturen kunnen worden besteld via info@sportonderscheidingen.nl of bij een door de Stichting Sportonderscheidingen geaccrediteerd opmaakbedrijf.

Let op dat dit de enige routes zijn om originele modeldecoraties en miniaturen na te bestellen en dat andere leveranciers alleen (verboden) imitaties kunnen aanbieden.

Klik hier voor meer informatie over het nabestellen van de nieuwe miniaturen met het logo van NOC*NSF op de keerzijde.

Met sportieve groet,

Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl


De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50