vijfkamp-homepage-brons

Controleer nu je persoonlijke gegevens
maandag 27 december 2021


Het jaar is bijna voorbij; nog een week om de punten op de i te zetten.

In het verleden heb je als deelnemer of official contact met ons gehad over de Nationale Sporttest of de Militaire Vijfkamp. Met dit bericht nodigen we je uit om je persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig bij te werken.

De Stichting Sportonderscheidingen houdt zich strikt aan de AVG (klik hier) en maakt gebruik van e-Captain, een systeem dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens inzien, bijwerken of verwijderen.

De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens in Captain is:

  • individueel verzonden

Hiermee kun je inloggen via www.sportonderscheidingen.nl of deze knop:

Vervolgens kun je je gegevens controleren in de volgende menuvelden:

  • algemene gegevens en actuele pasfoto
  • contactgegevens privé en/of werk
  • militaire gegevens (krijgsmachtdeel, rang en eventueel verdere gegevens)
  • aantal keren dat je een onderscheiding hebt behaald, en de jaren waarin.

Als je de eisen voor de Nationale Sportmedaille of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF niet hebt behaald, dan worden je gegevens na drie jaar volledig uit e-Captain verwijderd. Wil je na drie jaar toch onze nieuwsberichten blijven ontvangen, of stel je geen prijs meer op onze nieuwsberichten, stuur dan even een mail naar info@sportonderscheidingen.nl, dan passen wij dat aan.

Heb je de Nationale Sportmedaille of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF behaald? Controleer dan ook of je bent vermeld in de Eregalerij voor de Nationale Sportmedaille (klik hier) of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF (klik hier, teruggaand tot 1916).

Met sportieve groet,

Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl


De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50