vijfkamp-homepage-brons

Nog twee maanden om de blauwe baton te halen
zaterdag 1 oktober 2021


Beste sporter,

Een nieuwe maand is begonnen: oktober. Dat betekent dat er nog twee maanden zijn om de proeven voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF af te leggen.

Net als in andere jaren verwachten we nu ook de meeste prestatiekaarten in oktober en november. Op dit moment heeft 10% van de deelnemers de eisen behaald, wat betekent dat de meesten nog een of meerdere proeven moeten afleggen. Dat kan nog tot 1 december 2022.

Kortom, pak je kans en leg zo snel mogelijk de resterende proeven af.

Verder heeft de Stichting Sportonderscheidingen Sergeant-majoor van de Mariniers bd Aalt Boonen aangewezen als extra official om de proeven 1 tot en met 4 (lopen, zwemmen, springen, werpen) af te nemen. Dit in aanvulling op alle sportinstructeurs in dienst van Defensie en bevoegde officials van de landelijke sportbonden. Voor wie majoor Boonen wil benaderen om een of meer proeven af te nemen: klik hier.

Benieuwd wie de Nationale Sportmedaille NOC*NSF al op zak hebben? Geslaagden worden opgenomen in de Eregalerij voor alle sporters die de onderscheiding sinds 1989 hebben behaald.

Met sportieve groet,

Nicoline Smoor
Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl

De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50