vijfkamp-homepage-brons

Stichting benoemt nieuw lid van verdienste
donderdag 27 februari 2020

De Stichting Sportonderscheidingen heeft vandaag op Papendal een nieuw lid van verdienste benoemd: Sergeant-majoor van de Mariniers bd Aalt Boonen.

 
16-11-22-sso-newslfashfoto-aalt-boonen

Aalt Boonen neemt sinds 1979 vrijwel elk jaar deel aan de Nationale Sporttest, stimuleerde als sportinstructeur honderden militairen tot deelname en behaalde de eisen voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF in 2019 voor de 38e (!) keer. Hij is sinds 10 jaar met afstand aanvoerder in de Eregalerij en daarmee een bron van inspiratie voor veel deelnemers; met name bij het Korps Mariniers, dat nu drie jaar op rij de koppositie heeft (klik hier).

De Stichting Sportonderscheidingen dankt majoor Boonen voor zijn inspirerende inzet en feliciteert hem met deze benoeming.

Kent u iemand die zich langdurig, bijzonder of uitzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nationale Sporttest, de Militaire Vijfkamp of de Moderne Vijfkamp? Doe dan een voordracht via voorzitter@sportonderscheidingen.nl.

De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50