vijfkamp-homepage-brons

Controleer nu je persoonlijke gegevens
zaterdag 20 juni 2020


In het verleden heb je als deelnemer of official contact met ons gehad over de Nationale Sporttest, de Militaire Vijfkamp of de Moderne Vijfkamp. Mogelijk heb je ook de Nationale Sportmedaille NOC*NSF of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF behaald.

Met dit bericht nodigen we je uit om je persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig bij te werken.

De Stichting Sportonderscheidingen houdt zich aan de AVG (klik hier) en maakt gebruik van e-Captain, een systeem dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens inzien, bijwerken of verwijderen.

De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens in Captain is:

  • individueel verzonden

Hiermee kun je inloggen via www.sportonderscheidingen.nl of deze knop:


Vervolgens kun je je gegevens controleren in de volgende menuvelden:

  • algemene gegevens en actuele pasfoto
  • contactgegevens privé en/of werk
  • militaire gegevens (rang, wapen of dienstvak, krijgsmachtdeel)
  • aantal keren dat je een onderscheiding hebt behaald, en de jaren waarin.

Als je de eisen voor de Nationale Sportmedaille of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF niet hebt behaald, worden je gegevens na drie jaar volledig uit e-Captain verwijderd. Wil je na drie jaar toch onze nieuwsberichten blijven ontvangen, of als je geen prijs meer stelt op onze nieuwsberichten, stuur dan even een mail naar info@sportonderscheidingen.nl, dan passen wij dat aan.

Heb je de Nationale Sportmedaille of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF wel behaald? Controleer dan ook of je bent vermeld in de Eregalerij voor de Nationale Sportmedaille (klik hier) of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF (klik hier, teruggaand tot 1916).

Met sportieve groet,

Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl


De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50