vijfkamp-homepage-brons

Meer dan 1.000 deelnemers aan de Sporttest
dinsdag 2 juli 2019


Beste sporter,

Het is 2 juli, precies halverwege het kalenderjaar. De langste dag ligt al weer achter ons. Een perfect moment om in de tweede helft van het jaar te laten zien hoe fit je bent. Dat kun je doen door met een concreet doel op te gaan voor:

  • de Nationale Sportmedaille NOC*NSF.

Als je meedoet, ben je zeker niet de eerste: sinds 1913 zijn meer dan 35.000 deelnemers, bijna allemaal militairen, je voorgegaan. En wie de proeven met succes aflegt, bevindt zich in goed gezelschap:

  • klik hier voor de Eregalerij voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF
    (teruggaand tot 1989; ca. 40% behaalt jaarlijks de eisen).

Ook wij hebben wat te vieren, want sinds we een paar jaar geleden weer zelf de helpdesk ter hand hebben genomen, hebben zich meer dan 1.000 deelnemers aangemeld voor de Nationale Sporttest.

Ben je in goede conditie en hou je van een uitdaging? Beschik je fysiek over kracht, skills en uithoudingsvermogen, en mentaal over initiatief en doorzettingsvermogen? Ga dan op voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF. Klik hier voor de eisen en hier om je aan te melden.

Laat zien hoe fit je bent!
Met sportieve groet,

Nicoline Smoor
Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl


De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50