vijfkamp-homepage-brons

Teams: €5 korting vanaf 5 deelnemers
dinsdag 28 mei 2019

Beste sporter,

De inschrijving voor de Nationale Sporttest 2019 is vijf maanden open, en het loopt hard: er zijn nu al meer deelnemers dan in heel 2017. Net als in eerdere jaren melden zich voornamelijk militairen aan. Sommige eenheden zijn daarbij sterk, andere minder vertegenwoordigd (klik hier).

Soms krijgen we de vraag of het mogelijk is om groepskorting te krijgen, zoals wanneer sporters uit hetzelde peloton met elkaar willen opgaan voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF. Daarom hebben we besloten om de aanbieding van vorig jaar te herhalen:

  • sporters die zich vooraf (via hun commandant of een vertegenwoordiger) met een groep van minimaal 5 bij naam genoemde deelnemers aanmelden via info@sportonderscheidingen en vervolgens allemaal binnen 48 uur via de website inschrijven, krijgen individueel €5 korting op het inschrijfgeld van €57,50. Deze korting wordt aan het eind van de maand teruggestort op de bankrekening van degenen die zich hebben ingeschreven.

We hopen hiermee te faciliteren dat sporters gezamenlijk de uitdaging aangaan. De ervaring leert dat dat de slaagkans voor veel deelnemers vergroot.

Ben je een getalenteerde sporter in goede conditie en houd je van een uitdaging? Beschik je fysiek over kracht, skills en uithoudingsvermogen, en mentaal over initiatief en doorzettingsvermogen? Doe dan mee aan de Nationale Sporttest, de Militaire Vijfkamp of de Olympische Moderne Vijfkamp.

Laat zien hoe fit je bent!
Met sportieve groet,


Nicoline Smoor
Stichting Sportonderscheidingen
Postbus 1, 1390 AA Abcoude
info@sportonderscheidingen.nl


De Stichting Sportonderscheidingen is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op

www.sportonderscheidingen.nl

 
 
 
 
19-03-08-sso-logo-in-combinatie-met-nocnsf-50