NIEUWS OVER DE NEDERLANDSE VIJFKAMPBOND (21 januari 2009)
Controleer nú je persoonsgegevens in Captain
 
In het verleden heb (of ben) je aangemeld voor nieuwsberichten over de Nationale Sporttest, Militaire Vijfkamp of Olympische Moderne Vijfkamp. Misschien heb je recent zelfs aan een vijfkamp deelgenomen. Captain, het nieuwe en geavanceerde online leden- en relatiebeheersysteem van de Vijfkampbond, biedt je vanaf nu de mogelijkheid om op ieder moment vanaf iedere PC je persoonlijke gegevens zelf-standig te updaten of te verwijderen.


Daarom ontvang je hierbij je persoonlijke inlogcode:


þ  gebruikersnaam: .............................
þ  wachtwoord: .............................

 

 

Ga naar de login rechts op www.sportonderscheidingen.nl of klik op bovenstaande button om naar je persoonlijke pagina in Captain te gaan. Nadat je bent ingelogd kun je je persoonlijke gegevens, gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Loop met de button Verder door de menu's Algemeen, Contact privé, Contact werk, Bezoekadres, Lidmaatschap en Organisatie. Controleer met name ook je e-mailadres, want de Vijfkampbond communiceert uitsluitend per e-mail om tijd, kosten en papier te sparen. Tot slot kun je onder Nieuwsbrieven ook selecteren over welke vorm van vijfkamp je nieuwsberichten wilt ontvangen. Op dit moment ben je aangemeld voor nieuws over alle drie vormen van vijfkamp.


Updaten vóór aanstaande zondagavond 24:00
Als je in 2008 lid was van de Vijfkampbond (bijvoorbeeld doordat je in 2008 hebt deelgenomen aan de Nationale Sporttest, het NK Militaire Vijfkamp of de Olympische Moderne Vijfkamp) ontvang je in maart de Nationale Sportpas 2009 op het bij ons bekende postadres. Het is dus verstandig om te controleren of de Nationale Sportpas 2009 naar het juiste adres wordt verstuurd. Ook kun je een pasfoto uploaden, die dan op de Nationale Sportpas 2009 wordt geplaatst. De deadline hiervoor is aanstaande zondagavond 25 januari 24:00. Klik hier voor alle informatie over en voordelen van de Nationale Sportpas van de Vijfkampbond.

 

De Nationale Sportpas 2009 is geldig tot en met 31 december 2009. Als je in 2009 (opnieuw) lid wordt door deel te nemen aan de Nationale Sporttest, Militaire Vijfkamp of Olympische Moderne Vijfkamp, dan ontvang je begin volgend jaar de Nationale Sportpas 2010. Weer een reden om te blijven sporten!


De Vijfkampbond beheert alle gegevens volgens de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Je kunt dus te allen tijde je persoonsgegevens wijzigen, wissen of je afmelden voor nieuwsbrieven. Klik hier voor meer over Captain.

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl

 

 

 

Alleen door je gegevens uiterlijk aanstaande zondag te controleren komt de juiste informatie op je Nationale Sportpas 2009