NIEUWS OVER DE NATIONALE SPORTTEST NOC*NSF (20 MAART 2018)

Nationale Sporttest: €5 korting vanaf 5 deelnemers

 

 

Beste sporter, 

 

De inschrijving voor de Nationale Sporttest 2018 is nu ruim twee maanden open, en het loopt hard. Er zijn al weer 25% meer aanmeldingen dan dit moment vorig jaar.

 

Sinds de instelling in 1913 nemen voornamelijk militairen deel aan de Nationale Sporttest. Sommige eenheden zijn daarbij sterk, andere minder vertegenwoordigd (klik hier).

 

Soms krijgen we de vraag of het mogelijk is groepskorting te krijgen, bijvoorbeeld wanneer militairen uit hetzelde peloton de Nationale Sportmedaille met elkaar willen halen.

 

We hebben besloten om dit met een eenmalige trial in 2018 mogelijk te maken:

 

  • sporters die zich vooraf, via hun commandant of een groepsvertegenwoordiger, met een groep van minimaal 5 bij naam genoemde deelnemers aanmelden via info@sportonderscheidingen en vervolgens allemaal binnen 48 uur via de website inschrijven, krijgen individueel €5 korting op het inschrijfgeld van €55. Deze korting wordt  aan het eind van de maand teruggestort op de bankrekening van degenen die zich hebben ingeschreven.

We hopen hiermee te faciliteren dat sporters gezamenlijk de uitdaging aangaan.

 

Ben je in goede conditie en hou je van een uitdaging? Beschik je fysiek over kracht, skills en uithoudingsvermogen, en mentaal over initiatief en doorzettingsvermogen?

 

Klik dan hier voor de eisen, hier voor de poster 'Hoe fit ben jij?' en hier om je aan te melden, met als doel: de Nationale Sportmedaille NOC*NSF.

 

Met sportieve groet,

 

Stichting Sportonderscheidingen

Postbus 1, 1390 AA Abcoude

info@sportonderscheidingen.nl

 

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl

 

 

 

De Nationale Sportmedaille NOC*NSF: bij de 1e keer in brons, bij de 3e keer in zilver en bij de 5e keer in goud