PERSOONLIJK BERICHT VAN DE STICHTING SPORTONDERSCHEIDINGEN (23 MAART 2016)  

Controleer nu je persoonlijke gegevens

 

 

In het verleden heb je deelgenomen aan of informatie aangevraagd over de Nationale Sporttest, de Militaire Vijfkamp en/of de Moderne Vijfkamp, en mogelijk ook de Nationale Sportmedaille en/of het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF behaald. 

 

De Stichting Sportonderscheidingen maakt gebruik van Captain, een systeem dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens bijwerken of verwijderen, je pasfoto uploaden of je afmelden voor nieuwsbrieven.

 

De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens in Captain is:

 

  •   (gepersonaliseerde gebruikersnaam)

 

Hiermee kun je inloggen via de Login op de website of de knop hieronder:

 

                    

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en actualiseren in de volgende menuvelden:

 

  • algemene gegevens en pasfoto
  • contactgegevens privé en/of werk
  • w.v.t.: militaire gegevens (rang, wapen of dienstvak, krijgsmachtdeel)
  • aantal keren dat je een onderscheiding hebt behaald, en de jaren waarin.

 

Onder Mijn groepen kun je aangeven of je nieuwsberichten wilt ontvangen. Heb je je aangemeld voor de Nationale Sporttest, dan kun je onder Leden zoeken leden contact zoeken met andere deelnemers, bijvoorbeeld om samen te trainen.

 

Heb je de Nationale Sportmedaille en/of het Nationale Vijfkampkruis behaald? Controleer dan ook of je bent vermeld in de Eregalerijen voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF (klik hier) en het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF (klik hier, teruggaand tot 1916). 

 

Klik hier om je aan te melden voor de Nationale Sporttest NOC*NSF.

 

Met sportieve groet,

 

Stichting Sportonderscheidingen

Postbus 1, 1390 AA Abcoude

info@sportonderscheidingen.nl

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl