NIEUWS OVER DE NATIONALE SPORTTEST NOC*NSF (19 JANUARI 2016)

Nationale Sporttest 2016: €15 retour tot 29 februari

 

 

Beste sporter,

 

De inschrijving voor de Nationale Sporttest 2016 is open; inmiddels hebben zich veel sporters aangemeld. Doel: de Nationale Sportmedaille NOC*NSF in brons, zilver of goud. Er is zelfs al een deelnemer die dit jaar voor de 13e keer de eisen wil halen.

 

De afgelopen maanden is onze organisatie verbeterd en daar wordt positief op gereageerd. We ontvingen echter ook berichten van sporters die meldden dat ze de afgelopen jaren pas na weken hun prestatiekaart ontvingen. Wij trekken ons dat aan.

 

Daarom hebben we besloten om iedereen die zich in 2013, 2014 en/of 2015 heeft ingeschreven en ook heeft betaald en zich in 2016 vóór 29 februari inschrijft (of al heeft ingeschreven) eenmalig €15 korting te geven op het inschrijfgeld voor 2016. In de eerste week van maart ontvangen alle inschrijvers waarop deze korting van toepassing is dit bedrag retour op hun bankrekening.

 

We hopen ook jou dit jaar (opnieuw) te mogen begroeten als deelnemer aan de Nationale Sporttest. Klik hier om je aan te melden; verdere berichten volgen!

 

Met sportieve groet,

 

Nicoline Smoor

Stichting Sportonderscheidingen

Postbus 1, 1390 AA Abcoude

info@sportonderscheidingen.nl

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl

 

 

 

De Nationale Sportmedaille NOC*NSF