NIEUWS OVER DE NATIONALE SPORTTEST NOC*NSF (12 JANUARI 2016)

De Nationale Sporttest 2016 gaat van start!

 

 

Beste sporter,

 

We hopen dat je gezond en fit aan 2016 bent begonnen en binnenkort zin hebt om (weer) deel te nemen aan de Nationale Sporttest NOC*NSF. Wij zijn er klaar voor!

 

De afgelopen maanden is de interne organisatie verbeterd, we zijn verhuisd en we hebben hard gewerkt om de nieuwe eisen en spelregels op tijd klaar te hebben voor het nieuwe sportjaar. Het resultaat vind je terug op onze website. Daarbij wijzen we in het bijzonder op de vereenvoudigde eisenpagina (klik hier) en een paar belangrijke (deels nieuwe) spelregels. 

 

Mocht je de complete prestatiekaart over 2015 nog niet hebben ingestuurd, doe dat dan voor 31 januari. We raden je aan een kopie te maken voor verzending; je mag ook een goed leesbare scan e-mailen.

 

We hopen dat je de uitdaging dit jaar (opnieuw) aangaat. De Nationale Sportmedaille NOC*NSF wordt in brons verleend bij de eerste keer, in zilver bij de derde keer en in goud bij de vijfde keer. Slechts weinigen halen dat... Daarom zullen we een speciaal nieuwsbericht wijden aan de eerste sporters die dit jaar de eisen voor de eerste, derde en vijfde keer behalen. 

 

Je kunt je vanaf dit moment inschrijven op de website, waarna je de prestatiekaart binnen een paar dagen krijgt toegestuurd. Na ontvangst van de kaart kun je de proeven in willekeurige volgorde tot en met 31 december afleggen.

 

Wij gaan verder met het verbeteren van de website, opdat later dit jaar alles echt optimaal in orde is. Onderdeel van deze verbetering is een Eregalerij. We hopen dat ook jouw naam daar wordt (of al is) opgenomen tussen alle sporters die de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF ooit hebben behaald. 

 

Met sportieve groet,

 

Nicoline Smoor

Stichting Sportonderscheidingen

Postbus 1, 1390 AA Abcoude

info@sportonderscheidingen.nl

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl

 

 

 

De Nationale Sportmedaille NOC*NSF