NIEUWS OVER DE NATIONALE SPORTTEST NOC*NSF (7 OKTOBER 2015)
Over de Nationale Sporttest 2015 ...

 

 

Beste atleten,

 

Vorige week heb ik de administratie van de Nationale Sporttest NOC*NSF overgenomen, met dank aan mijn voorgangers bij de KNSA.

 

Ik ben gelijk verrast door het enthousiasme van een flink aantal sporters die aan het begin van de herfst nog even de (eind)sprint willen inzetten om dit jaar de Nationale Sportmedaille NOC*NSF te verdienen. Hun aanmeldingen zijn direct verwerkt en ze hebben binnen een paar dagen hun prestatiekaart ontvangen.

Mocht ook jij de Nationale Sporttest nog dit jaar willen afleggen, dan kan dat natuurlijk. Om in het bezit te komen van de benodigde prestatiekaart is het volgende nodig:

  • betaling van het inschrijfgeld ad €49,50 op bankrekening NL64INGB0680311084 ten name van de Stichting Sportonderscheidingen, onder vermelding van je naam en liefst ook je registratienummer
  • een recente pasfoto. Wil je die in je account controleren en waar nodig toevoegen of vervangen? Als uploaden niet lukt, mag je de foto ook naar mij mailen.

Zodra je betaling ontvangen is èn we een goede pasfoto hebben, sturen we de prestatiekaart per omgaande naar het bij ons bekende adres. Controleer dus ook even je adres; hier hopen we te zijner tijd ook je diploma met onderscheiding naartoe te kunnen sturen! De Nationale Sportmedaile NOC*NSF is er in brons voor de 1e, in zilver voor de 3e en in goud voor de 5e keer.

 

Als deelname dit jaar niet meer haalbaar voor je is, dan hopen we je volgend jaar te mogen begroeten.

 

Met sportieve groet,

 

Nicoline Smoor

Stichting Sportonderscheidingen

Postbus 1, 1390 AA Abcoude

E info@sportonderscheidingen.nl

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl