BERICHT OVER DE NATIONALE SPORTTEST (29 mei 2013) 

Nationale Sporttest: inschrijving 2013

 

 

 

Beste sporters,

 

Vanuit de Stichting Sportonderscheidingen willen wij onze excuses aanbieden voor de vertraging die eerder dit jaar is opgelopen bij de inschrijving voor de Nationale Sporttest 2013.

 

De reden hiervoor ligt voornamelijk in vertraging bij het ombouwen van de website van de Stichting Sportonderscheidingen (voorheen Nederlandse Vijfkampbond).

 

De eerste fase van deze werkzaamheden is nu voltooid. Als het goed is zijn inmiddels ook alle aanmeldingen verwerkt en worden nieuwe aanmeldingen weer regulier afgehandeld door onze helpdesk.

 

Wij wensen alle sporters succes bij het afleggen van de Nationale Sporttest en het behalen van de eisen voor de Nationale Sportmedaille NOC*NSF.

 

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan even een mailtje naar info@sportonderscheidingen.nl.

 

Namens het bestuur,

 

 

Elias Woudenberg

Secretaris | Stichting Sportonderscheidingen

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl