NIEUWS OVER DE NEDERLANDSE VIJFKAMPBOND (22 mei 2009)
Vorm een trainingsgroepje via leden zoeken leden

 

De Vijfkampbond lanceert een nieuwe feature op www.sportonderscheidingen.nl: leden zoeken leden. Als je als lid in de Nationale Sporttest, Militaire Vijfkamp of Olympische Moderne Vijfkamp inlogt op www.sportonderscheidingen.nl, dan vind je onder de button leden zoeken leden een nieuwe zoekfunctie waarmee je andere vijfkampers bij jou in de buurt kunt vinden, waarmee je contact kunt leggen om samen te trainen, aan wedstrijden deel te nemen of de proeven voor de Nationale Sporttest af te leggen.

 

Vijfkamp is een sport voor doorzetters. Niet alleen vraagt het vaardigheden op vijf gebieden, maar ook het doorzettingsvermogen om al die onderdelen regelmatig te blijven trainen - vaak zelfstandig, soms per onderdeel in clubverband. Wat is dan leuker om een trainingsgroepje te vormen om elkaar te motiveren en stimuleren?

 

Met leden zoeken leden kun je voor ieder van onze drie multisporten (Nationale Sporttest, Militaire Vijfkamp en Olympische Moderne Vijfkamp) op postcode zoeken wie op redelijke afstand van jou ook gek is van de multisport voor doorzetters. Succes met trainen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stichting Sportonderscheidingen is in 2011 ontstaan uit de Nederlandse Vijfkampbond en is verantwoordelijk voor de in 1913 ingestelde Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het in 1931 ingestelde Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF. Lees meer over deze twee door de Nederlandse regering erkende onderscheidingen voor fysieke prestaties op www.sportonderscheidingen.nl